Αθλήσου

Εάν είσαι οπαδός του αθλητισμού, θα έχεις την ευκαιρία να λάβεις μέρος σε οργανωμένες δραστηριότητες water ski και surfing στις εγκαταστάσεις των τοπικών ξενοδοχειακών μονάδων αλλά και να απολαύσεις θαλάσσια σπορ σε όλες τις οργανωμένες παραλίες της περιοχής.

Θα συναντήσεις σίγουρα ποδοσφαιριστές ή άλλους αθλητές που προετοιμάζονται στα ορεινά για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ δεν είναι λίγα τα τουρνουά tennis, beach volley, ιστιοπλοϊκών αγώνων και game fishing που διοργανώνονται κυρίως το καλοκαίρι.

Αν πάλι σου αρέσουν οι καταδύσεις, τότε θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τα θερμά, διαυγή και ήρεμα νερά καθώς και το βυθό με τον απίστευτο πλούτο και την ποικιλομορφία υποβρύχιας ζωής στα καταδυτικά κέντρα της Ουρανούπολης και του Στρατωνίου, που μπορεί να φιλοξενήσουν μεμονωμένους δύτες ή οργανωμένες ομάδες δυτών.

Αν όμως σου αρέσει ο εναλλακτικός yoga τουρισμός, τότε είσαι στο σωστό μέρος. Ο Δήμος Αριστοτέλη διαθέτει πολλούς χώρους, ιδανικούς για περισυλλογή και άσκηση αυτού του είδους!

Ζήσε τη δική σου εμπειρία μαζί μας!

Αθλήσου

Φωτογραφίες

Περισσότερες Εμπειρίες